Zinken & koperen goten & hemelwaterafvoeren (hwa’s)

Als specialist in zinken en koperen dakgoten en hemelwaterafvoeren leveren wij maatwerk voor elk hellend dak. Onze installateurs meten zelf in en maken de goten met onze eigen zetapparatuur, onder meer mastgoten en bakgoten.

 

Waarom kiest u voor zinken dakgoten?

Zink is een zeer aantrekkelijk materiaal voor dakgoten en hemelwaterafvoeren vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het materiaal heeft een zeer lange levensduur en als er eens lekkage is, dan is reparatie heel goed mogelijk. Bovendien geven zinken goten en hwa’s uw pand of huis een karakteristieke uitstraling.

 

Waarom kiest u voor koperen dakgoten?

Koperen dakgoten geven uw bedrijfspand of huis een zeer specifieke, luxueuze uitstraling. Dankzij de oxidatie verkleurt het koper eerst donker, waarna het in de loop der tijd een groene kleur krijgt. 

 

Deze oxidelaag ziet er niet alleen fraai uit, het is ook functioneel: het geeft uw koperen dakgoten en hwa's een beschermende laag. Hierdoor zijn koperen dakgoten onderhoudsarm en is de levensduur extreem lang, tot meer dan tachtig jaar.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!