Waterontharders

Woont u in een gebied met hard water? Dan kan een waterontharder voor u veel voordelen opleveren. Als dealer van Lubron waterontharders zijn wij specialist in levering en onderhoud van waterontharders. 

 

Waarom kiest u voor een waterontharder?

Met een waterontharder bespaart u op energieverbruik omdat kalk verwarmingselementen ongewenst isoleert. U bespaart bovendien op gebruik van zeep, shampoo en andere schoonmaakmiddelen. Kalkaanslag op uw sanitair en douchecabine is verleden tijd en uw textiel en apparaten zoals de wasmachine, vaatwasser en droger gaan langer mee. En voor veel mensen met een gevoelige huid of huidproblemen is onthard water aanzienlijk zachter. Genezing is niet bewezen, maar de ervaring leert dat huidklachten afnemen.

 

Lubron waterontharders

Lubron levert kwalitatief hoogwaardige systemen voor waterbehandeling. Lubron waterontharders hebben een lange levensduur en de capaciteit blijft ook op de lange termijn prima. 

 

Lubron heeft een oplossing voor waterbehandeling voor elk type gebruik. Wij installeren de waterontharder, waarna Lubron zelf de ingebruikstelling regelt. Het systeem wordt ingeregeld en gefinetuned en als gebruiker krijgt u heldere instructies over gebruik en onderhoud. Zo hebt u heel lang plezier van uw waterontharder.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!