Terug naar Projecten

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

Hoogezand
Gepubliceerd op:
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.

 

De school is uitgebreid met 2 groepsruimtes en diverse sanitaire ruimtes waardoor er een kinderdagverblijf, peutergroep en een buitenschoolse opvang gerealiseerd konden worden. Tevens is de school aardbevingsbestendig gemaakt. Het project was onderdeel van het scholenprogramma van de Gemeente Midden Groningen.

Dit programma bestaat uit meer dan 20 projecten die allemaal binnen een aantal jaren klaar moeten zijn. Voor het Galjoen bestaan de bouwkundige maatregelen uit versterkingsmaatregelen. In het programma werkt de gemeente samen met scholen, schoolbesturen, kinder- en peuteropvang, de NAM en het Centrum Veilig Wonen (CVW).

Installatiebedrijf Pot Slochteren was hierbij verantwoordelijk voor alle technische installaties. (elektra, sanitair, klimaat en beveiligingsinstallaties)


Bekijk ook

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepa…
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wer…
Verder lezen 
 
Verlichting en elektra kantoor
 Groningen

Verlichting en elektra kantoor

Voor een verzekeringskantoor in Groningen mochten we in samenwerking met Studio P&D de volledige elektrische install…
Verder lezen 
 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!