Installatiebedrijf Pot Slochteren, installateur voor Midden-Groningen

Installatiebedrijf Pot Slochteren is vakkundig installateur die een hoog kennisniveau combineert met laagdrempelige klantvriendelijkheid. We kennen onze klanten en zijn dankzij korte lijnen goed bereikbaar voor klanten die ons nodig hebben. Wij staan voor u klaar met vakkennis en ervaring. Wat wij ook doen, kwaliteit staat voorop. Afspraak is afspraak.

 

Korte historie van ons bedrijf

Installatiebedrijf Pot begon tientallen jaren geleden in Slochteren als winkel in wit- en bruingoed. In aansluiting op deze verkoopactiviteiten ontstond vraag naar aanvullende installatiewerkzaamheden. Elektrotechnisch installatiewerk werd al snel uitgebreid met loodgieterswerk. Zowel onze klantenkring als ons dienstenaanbod bleef groeien, waardoor de focus steeds meer kwam te liggen op ons werk als installateur. Nu heeft Installatiebedrijf Pot in de regio een sterke positie verworven als totaalinstallateur voor particulieren, het MKB en de agrarische sector.

 

Ons werkgebied

Vanuit Slochteren bedienen wij een grote, trouwe klantenkring in het Noordoosten van de provincie Groningen. Het hart van ons werkgebied ligt in de gemeente Midden-Groningen, met naast onze vestigingsplaats Slochteren plaatsen als Hoogezand, Sappemeer, Zuidbroek, Muntendam, Meeden, Noordbroek, Siddeburen, Tjuchem, Siddeburen, Overschild, Hellum, schildwolde, Froombosch, Kolham, Harkstede, Scharmer, Westerbroek, Foxhol, Kropswolde en Kielwindeweer. Daarnaast bedienen wij klanten in onder meer Delfzijl, Appingedam, Loppersum en Bedum

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!