Installatietechniek voor verwarming, koeling en sanitair

Wij installeren, onderhouden en repareren installaties voor verwarming en koeling voor zowel woon- als werkomgevingen.  Bij de aanleg van  verwarming, koeling en sanitair werken wij alleen met betrouwbare en functionele technologie. Onze bewezen oplossingen in installatietechniek zijn duurzaam en  energiezuinig.

 

Verwarming

Van traditionele cv met radiatoren of convectoren tot lagetemperatuurverwarming, zoals vloerverwarming en wandverwarming: voor elke situatie en omgeving bieden wij een energiezuinige oplossing.

Wilt u weten wat voor u de gunstigste oplossing is? Wij adviseren u graag over de beste verwarmingsoplossing voor uw situatie, bijvoorbeeld een HR++ ketel, hybride cv-ketel, aardwarmtepomp of luchtwarmtepomp.

Koeling & luchtbehandeling

De technische mogelijkheden op het gebied van koeling en klimaatbeheersing zijn zeer divers. Afhankelijk van het soort pand, gebruik van de ruimte en de isolatie is er voor elke situatie een oplossing op maat.

Ook zijn er verschillende oplossingen voor nieuwbouwpanden en bestaande bebouwing. Zo leveren wij airco’s, mechanische ventilatiesystemen, warmtepompen en complete klimaatsystemen zonder gas. Veel koelsystemen kunnen ook verwarmen. Wilt u weten welke oplossing voor u optimaal is? Wij adviseren u graag.

 

Sanitair

Wilt u een nieuwe badkamer of toilet? of bent u op zoek naar een partij die uw bedrijf kan voorzien van de gewenste sanitaire voorzieningen? Wij verzorgen de aanleg van uw sanitair compleet, inclusief ontwerp en aanleg van leidingenwerk en riolering.

Ook voor aangepast sanitair kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld verhoogde toiletten, zitdouches, rolstoelwastafels, rolstoelvriendelijke douchecabines, instapbaden en extra handgrepen. Wat uw wensen ook zijn, wij maken uw sanitaire installatie helemaal zoals u hem wenst.

 

Onderhoud en reparatie installatietechniek 

Wilt u storingen zo veel mogelijk voorkomen? Met regulier onderhoud en service van Installatiebedrijf Pot bevordert u de levensduur van uw installaties voor verwarming, koeling en warm tapwater. Bovendien verbruikt een goed afgestelde en onderhouden installatie minder energie. Dat is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee.

Met ons onderhoudscontract hebt u geen omkijken naar onderhoud, reiniging en afstelling van uw apparatuur voor verwarming en koeling. Het maakt niet uit of u zakelijke klant bent of particulier, wij komen op de afgesproken tijden bij u langs om het benodigde onderhoud uit te voeren. Voor klanten met een onderhoudscontract is onze storingsdienst 24/7 stand-by.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!