Technische inspecties & keuringen

U kunt bij ons terecht voor inspectie van al uw elektrische installaties en arbeidsmiddelen, zoals vereist door de Arbowet.

Inspecties van elektrische installaties

Wij inspecteren elektrotechnische installaties. Deze inspecties bestaan uit een visuele controle plus metingen met gecertificeerde installatietesters en tevens voeren wij ook thermografische metingen uit. Wij inspecteren en keuren volgens de normen NEN 1010 voor nieuwe installaties en NEN 3140 (SCIOS scope 8, 9 en 10) voor beheer van elektrotechnische installaties.

 

Inspectie van arbeidsmiddelen

Door middel van inspectie van arbeidsmiddelen verzorgen wij voor u de vereiste certificering van handgereedschappen (NEN 3140). Naast een visuele inspectie op diverse gevaren tijdens het werken met de gereedschappen, inspecteren wij ook de bedieningssystemen en (nood-) stopvoorzieningen, de mechanische toestand, beschermingsdelen, aardingen, staat van schakelaars en leidingen en aanwezigheid van vocht, vuil en corrosie.

 

Inspectie van verwarmingsinstallaties

Wij inspecteren verwarmingsinstallaties volgens de SCIOS-regeling. Wij keuren de verwarming op goede verbranding, veiligheid en energiezuinigheid. U kunt bij ons terecht voor inspecties en keuringen van alle stookinstallaties, zoals gasgestookte cv-ketels, noodstroomaggregaten, heaters, thermische naverbranders inclusief brandstoftoevoer en verwarmingsinstallaties met een vermogen van meer dan 100 kW op grond van de Wet milieubeheer.

 

Legionella beheersplan

Met onze risicoanalyse en beheersplan legionella voorkomt u gevaar door legionellabacteriën. Uw installatie voldoet aan alle vereisten voor legionellabeheersing. In uw legionella beheersplan omschrijven wij alle vereiste maatregelen die u periodiek moet treffen, zoals het doorspoelen van leidingen met heet water en inspectie van uw leidingwaterinstallatie volgens wettelijk vastgestelde checklists. Desgewenst voeren wij deze maatregelen op de vereiste momenten uit en houden hierover het verplichte logboek bij. 

 

Inspectie noodverlichting

Onze gediplomeerde noodverlichtingsdeskundige voert inspecties uit van noodverlichting, zoals vereist in het Bouwbesluit. Dit doen wij aan de hand van de voorgeschreven checklist, waarbij wij onze bevindingen bijhouden in het vereiste logboek.

Bij de inspectie noodverlichting testen wij alle noodverlichtingsarmaturen en accu’s. Ook checken wij of uw noodverlichting nog voldoet aan de vereisten. Zijn de regels veranderd of is uw pand verbouwd, dan voeren wij de vereisten aanpassingen aan de noodverlichting uit.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!