Functionele, veilige en betrouwbare elektrotechnische installaties

Installatiebedrijf Pot Slochteren bouwt functionele, veilige en betrouwbare elektrotechnische installaties. Wij bedienen een grote, trouwe klantenkring van zowel particulieren als bedrijven met gedegen installatiewerken voor lage gebruikskosten op de lange termijn 

Kwaliteit in elektrotechnische installaties

Kwaliteit gaat boven alles bij elke elektrotechnische installatie die wij  aanleggen, beheren, uitbreiden en onderhouden. Wij zijn partner in elektrotechnische installaties voor onder meer woningen, bedrijfspanden en agrarische bedrijven. Al onze elektriciens en elektromonteurs zijn goed opgeleide vakmensen die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Zij werken uitsluitend met A-kwaliteit elektrotechnische materialen en gereedschappen

Verlichting met lichtplan en lichtberekeningen

Installatiebedrijf Pot is specialist in ontwerp, montage en onderhoud van energiezuinige werk- en sfeerverlichting, zowel binnen- als buitenverlichting. Wij leggen nieuwe verlichting aan op basis van uw wensen en een gedegen lichtplan. Bij lichtberekeningen houden wij rekening met onder meer de functie van het licht, omvang en gebruik van de ruimte en inval van buitenlicht gedurende de dag. Kiest u voor ledverlichting, dan bespaart u behoorlijk op energiekosten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van duurzame verlichting.

 

Domotica: automatisering van uw huis of pand

Met automatisering van uw huis of werkomgeving realiseert u  woon- en werkcomfort, veiligheid en energiebesparing. Deze domotica behelst intelligente communicatie tussen elektrische apparaten en toepassingen, zoals verwarming, verlichting, alarm, telefoon en televisie. De mogelijkheden en oplossingen zijn bijna eindeloos. Wij informeren u graag over de mogelijkheden

 

Keuringsrapport elektrische installatie

Via ons zusterbedrijf in Winschoten verzorgen wij inspecties en keuringen van elektrotechnische installaties volgens de normen NEN 1010 en NEN 3140 (SCIOS Scope 8 en 9). Deze verplichte elektriciteitskeuring van elke nieuwe, uitgebreide, gewijzigde of tijdelijke elektrische installatie garandeert (brand-) veiligheid van woningen en panden.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!