Duurzame energie

Er bestaan vele duurzame technologieën voor verwarming en elektriciteitsvoorziening. Wilt u weten wat  voor u de beste oplossing is? Wij geven u graag advies op maat over de beste oplossing voor uw situatie met de gunstigste terugverdientijd.

 

Zonnepanelen 

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement per paneel en 25 jaar gegarandeerde opbrengst. Op onze omvormers krijgt u altijd minimaal tien jaar fabrieksgarantie. Onze zonnepanelen zijn ook leverbaar met optimizers, een regeling per paneel die optimale opbrengst realiseert op locaties met schaduwvlakken.

 

Zonneboilers

Met een zonneboiler verwarmt u het water van uw centrale verwarming en uw warm tapwater voor. de zonneboiler verwarmt het water in het bijbehorende boilervat tot een zo hoog mogelijke temperatuur, zodat u minder hoeft bij te stoken. Zo bespaart u op uw gasverbruik. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige zonneboilers van kwaliteitsmerken zoals Nefit.

 

Luchtwarmtepompen

Luchtwarmtepompen zijn verkrijgbaar in twee hoofdsoorten: lucht-water- en lucht-luchtwarmtepompen. Lucht-waterwarmtepompen zijn bruikbaar in combinatie met lage-temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming en lage-temperatuurradiatoren. Lucht-luchtwarmtepompen blazen verwarmde en gekoelde lucht in de ruimte. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de isolatiewaarde van uw woning. Wij komen graag bij u langs om u vrijblijvend te adviseren. Wilt u meer energie besparen? Denk dan eens aan de mogelijkheid om uw warmtepomp te combineren met zonnepanelen.

 

Bronwarmtepompen

Wie voor verwarming gebruik wil maken van een warmtepomp kan ook kiezen voor een bronwarmtepomp van Alpha-Innotec. Ten opzichte van een luchtwarmtepomp heeft aardwarmte als voordeel dat de temperatuur van de bron stabieler is dan van de buitenlucht. Het koelen van de woning of het pand is mede daardoor zeer energiezuinig. Daarentegen is de investering groter dan bij luchtwarmte. Bijkomend voordeel is dat deze pomp fluisterstil draait. Voorwaarde voor gebruik van bronwarmte is dat bronboringen mogelijk en toegestaan moeten zijn.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!