ICT-netwerken: van datanetwerken tot intercominstallaties

Datanetwerken en (IP) intercom: wat u ook wenst op het gebied van communicatietechnologie, wij zorgen ervoor dat het werkt. Op basis van uw wensen adviseren wij u graag over de mogelijkheden. De technieken die wij installeren zijn bewezen functioneel en bedrijfszeker.

 

WiFi-netwerk

Wilt u als bedrijf een stabiel, capabel en veilig wifi-netwerk? Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers beschikken over ruim voldoende bandbreedte via de wifi. Dat begint met een grondige analyse van uw organisatie en de behoefte aan dataverkeer, nu en in de toekomst. Op basis daarvan installeren wij uw draadloos internet.

Beveiligde WiFi

Draadloos zakelijk internet moet gegarandeerd veilig zijn. Zo bent u voor de AVG tegenwoordig wettelijk verplicht om aan te tonen dat de beveiliging van uw WiFi in orde is. En natuurlijk wilt u zelf voorkomen dat uw bedrijfsinformatie op straat komt te liggen. Wij leveren zakelijk WiFi met optimale beveiliging voor uw medewerkers, desgewenst in combinatie met openbare WiFi voor uw klanten, gasten of relaties, al dan niet met wachtwoordbeveiliging.

 

ICT datanetwerken

Bekabelde ICT-netwerken van Installatiebedrijf Pot bieden optimale capaciteit en snelheid van dataverkeer voor particulieren en bedrijven. Hiervoor leveren en installeren wij glasvezel, netwerk- of databekabeling, patchkasten en serverracks. Onze ICT-datanetwerken zijn betrouwbaar, stabiel, snel en veilig. 

Certificering van uw data-installaties

Bent u op zoek naar een gecertificeerd datanetwerk? Ook dan kunt u terecht bij Installatiebedrijf Pot. Wij zorgen voor alle meetgegevens en rapportages die vereist zijn voor het netwerk met de door u gewenste capaciteit.

Intercomsystemen 

Van eenvoudige intercom of deurbel met camera tot complete toegangsautomatisering, wij leveren en installeren het voor u. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor intercom in combinatie met diverse mogelijkheden in domotica. Voor elke situatie en elke wens is er wel een passende oplossing.

Technologische hoogstandjes in toegangsautomatisering

Op het gebied van intercomsystemen bestaan er verrassend innovatieve systemen, zoals biometrische toegangsautomatisering met onder meer vingerscans of irisscans. Deze ingenieuze systemen bieden een zeer hoge mate van zekerheid en veiligheid.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!