Beveiliging

U kunt bij ons terecht voor aanleg en onderhoud van gecertificeerde beveiligingssystemen. Wij verzorgen voor u de inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, cameratoezicht en toegangscontroles.

 

Inbraakbeveiliging met BORG-certificering 

BORG-gecertificeerde inbraakbeveiliging wordt erkend door verzekeraars omdat dit uw woning of pand gedegen beveiligt tegen inbrekers. Daarom krijgt u in veel gevallen premiekortingen als u BORG-gecertificeerde inbraakbeveiliging laat aanleggen. Wij verstrekken, in samenwerking met ons zusterbedrijf uit Winschoten, BORG-certificering op grond van de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI). Voor het bepalen van uw risicoklasse wordt er een inventarisatie uitgevoerd. Op grond hiervan krijgt u een beveiligingsplan met advies over preventiemaatregelen die u moet treffen om voor BORG-certificering in aanmerking te komen.

Brandbeveiliging die voldoet aan het Bouwbesluit

Wilt u zeker weten dat uw brandbeveiliging voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit? Kies dan voor de gecertificeerde installatie-, projecterings- en onderhoudsdeskundigen van Installatiebedrijf Pot in Slochteren. In veel gevallen vereist de verzekeraar, gemeente of brandweer een Programma van Eisen (PvE) voor brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Laat uw PvE opstellen door onze specialisten, dan weet u zeker dat uw brandbeveiliging aan alle eisen voldoet.

Camerabeveiliging met uitstekende beeldkwaliteit

Kiest u voor de topkwaliteit in bewakingscamera’s van Installatiebedrijf Pot, dan kiest u voor camerabeveiliging met uitstekende beeldkwaliteit. Bewakingsbeelden in full HD of 4K beeldkwaliteit maken onder meer kentekenregistratie of gezichtsherkenning mogelijk. Bewakingscamera’s zijn goed te combineren met andere technologische snufjes die de beveiliging verder verbeteren, zoals  bewegingsmelders en beveiligingscamera’s in winkels die verdachte transacties registreren. U kunt ook kiezen voor camera’s inclusief een meldkamerabonnement. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

 

Toegangscontrole op persoonlijk profiel

Met toegangscontrole op persoonlijk profiel houdt u toezicht op en controle over de aanwezigen binnen uw bedrijf of pand. Zo bent u beschermd tegen ongeoorloofde toegang door ongewenste personen en weet u altijd hoeveel aanwezigen er zijn. Ook kunt u per persoon de toegankelijkheid autoriseren per ruimte binnen uw pand. Identificatie van personen gebeurt met technologische hulpmiddelen zoals een pasje, druppel, tag of biometrische kenmerken zoals een vingerafdruk of irisscan.

Onze projecten

Aardbevingsbestendige woningen Overschild
 Overschild

Aardbevingsbestendige woningen Overschild

In overschild hebben we een aantal aardbevingsbestendige en volledig gasloze woningen opgeleverd. De woningen zijn voorzien van warmtepompen, WTW units en zonnepanelen. Hierdoor worden de woningen nagenoeg energieneutraal. De woningen worden gebouwd door aannemer Fledderman Bouw en wij hebben de complete technische installaties verzorgd.
Verder lezen 
 
Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand
 Hoogezand

Uitbreiding en versterking CBS het Galjoen Hoogezand

In samenwerking met Bouwbedrijf Vuurboom hebben we de uitbreiding en de versterking van CBS het Galjoen in Hoogezand uitgevoerd.  
Verder lezen 
 
Dorpshuis Hellum wordt duurzaam
 Hellum

Dorpshuis Hellum wordt duurzaam

Dorpshuis Tonegido in Hellum heeft een grote slag gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Op het gehele dak zijn zonnepanelen aangebracht en binnen is alle verlichting vervangen voor ledarmaturen.
Verder lezen 
 
In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren
 Midlaren

In uitvoering: Nieuwbouw luxe woning Midlaren

Voor een nieuw te bouwen woning in Midlaren verzorgen wij alle technische installaties. Zowel de elektrotechnische-, wertuigkundige- en sanitaire installatie’s worden door ons aangelegd. De woning zal medio 2020 opgeleverd worden.
Verder lezen 
 
Alle projecten bekijken Offerte aanvragen 

Vrijblijvend informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!